top of page
Политка за поверителност

Политика за поверителност

Поръчвайки нашите продукти и използвайки нашите услуги, вие се съгласявате с практиките за събиране и използване на данни, описани в тази Политика както и с това да получавате мейл комункиация от нас в случай, че предоставите мейла си. Ние си запазваме правото да променяме нашата Политика по всяко време, като това ще бъде отразено на тази страница.

 

 

Условията на тази Политика не засягат никакви договорни условия, които можете да сключите с нас, които имат предимство пред условията на тази Политика.

 

Какво правим?

 

  • Събираме информация от вас, когато се регистрирате, правите поръчка, отговаряте на анкета или комуникирате с нас по който и да е било канал. Тази информация включва вашите имена, имейл адрес, пощенски адрес, телефонен номер и други.

  • Използвайте тази информация, за да подобрим преживяването ви на сайта и извън него, да ви изпратим оферти и промо кодове или за да актуализираме продуктите така, че да са по-удобни за вас.

  • Използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване.

Какво не правим?

 

  • Не продаваме вашите данни на трети страни. И никога няма да го направим. Вашите данни няма да бъдат обменяни или прехвърляни на друга компания по каквато и да е причина, без ваше съгласие, освен за изричната цел на доставката на закупения продукт или услуга или ако юридическата собственост на компанията бъде прехвърлена. 

  • Не изпращаме спам - това отнема доста време, а ние го използваме за по-подходящи дейности. В случай, че получите съобщение, с което не сте доволни, моля, свържете се с нас на gugugaga@babyplants.bg и нашият екип за поддръжка ще актуализира вашите предпочитания.

  • Ако получавате маркетингова комуникация, може да изпратим новини, актуализации или информация за продуктите на имейла, свързан с вашия акаунт. Ако вече не искате да получавате промоционални имейли от нас, просто щракнете върху линка за „отписване“ в долната част на всеки имейл.

Промени в нашата политика

 

Може да актуализираме нашата политика за поверителност. Ще знаете последната дата на актуализация по датата в долната част на тази страница.

 

Онлайн политика

 

Тази онлайн политика за поверителност се прилага само за информация, събрана онлайн, а не за информация, събирана офлайн.

 

Вашето съгласие

 

Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност.

 

Тази версия на политиката за поверителност е изготвена на 15 август 2021 г.

(Внимание! Магическо листо - Ако един амиго го тапне, моментално би се пренесъл на хоум страницата)

bottom of page